majafrii

Alla inlägg den 22 maj 2013

Av Maja - 22 maj 2013 21:54

AGHHHHH!!!!!! JAG KOMMER SERIÖST INTE KLARA AV 1 ÅR TILL MED MIN MATTE OCH NO LÄRARE HAN ÄR STÖRD I HUVET SERILST!!!!!!! USCH JAG BLIR ARG OCH SUR BARA JAG TÄNKER PÅ HONOM!!!! JAG MÅR DÅLIGT BARA JAG SER HONOM I KORRIDOREN!!! 

Han står å säger att det inte spelar roll vem man jobbar med... detta var under matten... han säger att det spelar ingen roll vem man räknar med eller vem som lär ut! ba för han vet att han inte kan lära ut, så försöker han komma på nått bra argument! det är klart det är skillnad och att det spelar roll vem man arbetar med!! usch kan inte ens tänka på det utan att bli upprörd! 

 

Idag när jag ska åka hem med bussen för att gå ut med min hund sedan ta nått lätt att äta och sedan åka med bussen in igen till centrum för att klippa mej. 

Dom håller ju på att göra om hela stora vägen där jag bor, asså asfalterar om! så först kliver en stor fet klass på, sedan får vi stå i kö, sedan när vi får åka så ska vi åka förbi en av dessa stora lastbilar... våran busschufför hade yolo i bakhuvet tror jag, men iaf vi drar en yolo å försöker åka förbi så vi hamnar i lera och glider ner i diket... 

 

det var fullt med lera i hela däcken, vi hade typ upp en brunn... :S 

men jag hade asnära hem endå så jag gick.

idag körde jag en yolo som busschaffisen ;) å gick utan smink, mest för jag skulle hinna äta frukost för jag har haft lite svårt att sova på kvällarna så jag sover lite lärngre på mornarna så jag hinner inte det jag ska hinna ;) 

men iaf så gick jag hem å sminka mej sedan gick jag ut med hunden sedan tog jag mej en macka :) roligt och intressant att veta jag vet :D aja sedan tog jag bussen till centrum och gick ner till satch å klippte mej vars fett nöjd faktiskt! :D jag brukar klippa mej hos min kusin hon är bäst men hon kunde typ inte nu elr vad det var! 

 

Presentation


Drömmen är att ha ett eget klädföretag.
En stinta på 16 som springer runt på scen som lite olika karaktärer på en liten friteater.
Dansar lite olika, men har fått en ny uppenbarelse, jitterbug
Nu till hösten börjar jag gymnasiet, ni kan läsa om MEJ

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

naglar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards