majafrii

Alla inlägg under maj 2013

Av Maja - 9 maj 2013 20:50

Av Maja - 9 maj 2013 18:29

Av Maja - 9 maj 2013 13:11

Jag orkar inte med acne längre..... jag har inte sådär suuuper svår acne men jag har ju så de kommer hela tiden och just nu är hela facet fullt! jag kanske ser dom mer än andra för jag stör mej på dom! men jag blir sur på alla dessa produkter som sägs funka soom inte gör det! jag har en produkt som har funkat det är ett stift som jag köper på apotekt för typ 50:-


Av Maja - 6 maj 2013 19:25

Sorry för jag inte har gjort nått inlägg har inte haft tid... för igår hade jag konfirmationsläsning, sedan gick jag hem bytte till shorts å så mötte jag upp alice så gick vi upp på byn å köpte mjukglass (årets först!!!!!) satt i solen i hamnen å åt å tjockade! och idag har jag haft skola. Men lägger upp mer om FUN senare orkar inte just nu!

 

Jag är lite nervös för imorgon, jag har utvecklingssamtal....kl 08.10 jag brukar ju gå till bussen typ där å börjar 08.45 sååå aa de är lite surt. men ibland får man bara bita igen.

Sedan är jag nervös in för nästa vecka på tisdagen ska träffa Alex då!!! de kmr bli skitkul!! :D<3

 

Jag och embla var pyromaner idag på bilden! vi skulle fixa bilder till bilden ;) för vi ska redigera lite å sånt skit!

       

Av Maja - 5 maj 2013 01:02

Jaa asså tror jag är allergisk mot tomater elr nått för de händer flera gånger då jag ätit tomat att det börjar svida, sticka och klia runt mina läppar plus dom sväller! (Gratisbootox)
Har smörjet in dom flera ggr oxå å dom blir torra direkt!

Kommer massa bilder å en video från konserten imorrn eller nått är super trött och måste sova ska upp imorrn på konfan!!

Älskar min lilla vovving när man kmr hem ligger han med huvet på min kudde och skönaste posen

Av Maja - 3 maj 2013 22:21

Upp imorrn för att vara på tennisplan kl 10.00 för att städa med klassen så vi ska få lite pengar till klasskassan!

Efter det blir det hem och göra sej iorning och käka å hitta nått man över huvudtaget kan ha på sej!!! :P (gu va tjejig jag lät usch!!)

Så nu ska jag lägga mej för på söndag ska jag oxå upp för då äre konfaläsning!! typ sista eller nått sen har vi själva ceremonin!!! aa är lite nervös faktiskt!! :) men det kommer bli roligt!

   

Av Maja - 1 maj 2013 19:50

Hej hej idag gjorde jag lite läxor sen hjälpte jag mamma lite med att plantera om hennes plantor hon sått. sedan bytte jag om från pyjamas till jeans och en blus, sminkade mej ;) sedan gjorde jag mej lite lunch (köttbullar och makaroner for the win!) sedan tog jag bussen in till centrum och träffade Sofia, Hampus, Felicia, Erik sedan Embla en stund. men först var vi och fika (espressohouse´s frapino coffée caramel är sååå sjukt goood, himelriket fan)

Satt å snacka lite myyysigt! sedan gick vi runt och kollade lite sofia köpte lite saker till sin iphone :) aa sedan skulle dom hem och jag hade typ 10-15 min kvar innan min buss gick då jag fick ett fint litet samtal från min fruga som sa att hon va i handen så träffade henne lite tog en snabbis dejt på toan ;) hahah nej men vi snacka lite sedan skulle jag med bussen! Sen åkte jag hem å åt å nu sitter jag här å har gjort klart läxor!!

Här får ni lite bilder från min valborg och hur cool jag var idag med mina solbrillor.

     

Presentation


Drömmen är att ha ett eget klädföretag.
En stinta på 16 som springer runt på scen som lite olika karaktärer på en liten friteater.
Dansar lite olika, men har fått en ny uppenbarelse, jitterbug
Nu till hösten börjar jag gymnasiet, ni kan läsa om MEJ

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

naglar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards